7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]
Vælg en side

Masser af e-butikker giver i dag diverse forskellige leveringsmodeller. En af de mest anvendte er i øjeblikket levering til et afhentningssted, som giver dig fleksibiliteten til at hente de købte produkter på et valgfrit tidspunkt. Leveringsformen er jo ekstremt fremkommelig, og typisk endvidere den mindst kostelige leveringsmulighed.

Du kunne ligeledes afveje for og imod at få produkterne sendt til din private bopæl eller til dit arbejdes adresse. Leveringstypen viser sig sædvanligvis en tak mere pebret, men omvendt usædvanlig let. Den prisbilligste slags levering er utvivlsomt selv at hente ordren, hvilket dog står og falder med at du fysisk befinder dig i kort afstand af online firmaets adresse.

De fleste forhandlere på nettet giver løfte om levering efter en enkelt hverdag på en lang række af deres varenumre, men som ikke desto mindre er underforstået at ordren gennemføres inden et givent klokkeslæt, med hensynstagen til at de med sikkerhed kan nå at få dit nye produkt distribueret inden pakkemedarbejderne har fri.

Nogle internet forhandlere sikrer levering uden omkostninger, men ofte kræver det at du shopper for et bestemt beløb. Desuden skulle man tage den prisbilligste leveringsløsning, hvilket mange gange – uanset om du bor tæt på Fredericia, Ikast eller Vejen – er at få kørt bestillingen til et udleveringssted.

Et bredt udvalg af muligheder for fragt

Det er efterhånden ret fleksibelt for os alle at sammenligne priser (via fx PriceRunner) hos flere shops på nettet og følgelig har masser af internet virksomheder været presset til at at sænke priserne på en række af deres varer – til piger og drenge, samt til voksne – helt i bund, og endda nogle gange byde på fragt uden beregning.

Til gengæld kan det ikke desto mindre vise sig rentabelt at checke et par internet butikker efter udsalg før du handler, således at man er på den sikre side med at antage den skarpeste pris.

Vi går generelt ind for bestillinger med betalingskort eller mobilbetaling. Som alternativ burde du drage nytte af en afdragsordning fra f.eks. ViaBill, forudsat du gerne vil honorere betalingen af flere omgange.

Forinden folk bestiller i en e-shop kan man i og for sig sætte sig ind i shoppens vilkår, dog er det gerne ikke videre spændende.

Et alternativt forslag kan derfor være at se hvorvidt internet shoppen er støttet af e-mærket, hvilket almindeligvis er en indikator for at internet webshoppen overholder de opstillede regler, udover at e-forretningen tit overvåges af fagmænd som har indsigt i vedtægterne på området. Desuden giver det dig chance for bistand, ifald du oplever besvær som følge af din bestilling.

Dertil går vi ind for at kunden er vidende om de mest relevante vedtægter der kan spille ind i forbindelse med bestillingen, som eksempelvis hvilken returrettighed online forhandleren benytter. Her er det tillige relevant, at man altid bibeholder ens faktura e-mail, så man altid kan bevise sin ordre, uanset om du er på gaveindkøb til en pige eller dreng.

Alverdens leveringsmuligheder

Trustpilot tilbyder en række tiltalende chancer for at læse mange nuværende køberes erfaringer og derved kan det være til hjælp, at du læser webshoppens bedømmelser forinden du færdiggør din shopping.

Facebook fører til lige så vel rigtig stabile muligheder for at få indtryk af netshoppens kundefokus. I øvrigt er der faktisk internet selskaber hvor du kan tilkendegive en bedømmelse af deres køb, som tilmed må bruges til at afveje kundetilfredsheden.

Vores hjemmeside er finansieret af reklamer. Vi har et tæt samarbejde med mange e-forretninger da vi markedsfører deres produkter, og tjener kommission om den person vi sender videre fuldfører et køb.

Data vedrørende produkter og e-firmaer værnes om ofte, men der gives ikke garantier imod ændringer der muligvis er lavet efter at vi sidste gang opdaterede de viste oplysninger.