7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]
Vælg en side

Størstedelen af e-firmaer frembyder nu om stunder et stort udvalg af fragtmuligheder. Den mest benyttede er p.t. pakkeshops, fordi det så giver dig god fleksibilitet til at kunne afhente de nyindkøbte produkter når det passer ind i din kalender. Leveringstypen er altså ekstremt nem, samt mange gange ydermere den mest prisbevidste leveringstype.

Du burde tillige beslutte dig for at få produkterne sendt til hvor du bor eller til din arbejdsplads. Denne bliver typisk en tak mere pebret, men endvidere særdeles problemfri. Den mest letkøbte løsning til levering er utvivlsomt selv at hente pakken, som dog afhænger af at du har bopæl nærved online webshoppens arbejdslager.

En lang række online shops lover dag-til-dag levering på en masse varer, men som trods alt afhænger af at bestillingen anbringes inden et besluttet tidspunkt, sådan at de har en chance for at nå at få de nye varer betjent forinden logistikmedarbejderne får fri.

En række forhandlere på nettet sikrer gratis levering, men i reglen kun hvis man aftager for en præcis sum. Ellers bør du gribe den mest betalelige form for fragt, der mange gange – om man opholder sig ved Fredericia, Nykøbing Falster eller Støvring – vil være at få fragtmanden til at levere pakken til et afhentningssted.

Tilses af fagfolk der er meget fortrolige vilkårene på området

Det er i dag særligt simpelt for forbrugerne at finde de laveste priser hos diverse forretninger på nettet på https://shoprobot.dk/ og til gengæld har masser af webbutikker fundet det uundgåeligt at formindske priserne på mange af deres varer – til børn og babyer, og endvidere også til damer og herrer – helt i bund, og endda nogle gange præstere fragt uden omkostninger.

Derfor kan det trods alt være lukrativt at kigge forbi enkelte e-handler efter rabat forinden du bestiller, sådan at man er skudsikker på at få fat i den bedste pris.

Du må lige meget hvad huske på, at såfremt en online shop markedsfører et produkt for en pris der er utopisk fremragende, bør det ofte være et signal om en falsk e-forretning. Køb med kort er trods alt omfattet af en anordning, som forsvarer en imod bedrageriske internet selskaber.

Generelt tilråder vi køb med kort eller MobilePay. Som en alternativ mulighed bør du udnytte et afdragstilbud fra f.eks. ViaBill, såfremt du ser en fordel i at godtgøre regningen over et længere tidsrum.

Forinden nogen køber hos en butik på nettet bør man i og for sig gennemse e-shoppens handelsaftale, men det er bare ikke specielt ophidsende.

En anden valgmulighed er at undersøge hvorvidt internet shoppen er e-mærket, grundet at det burde være en forsikring om at online firmaet lever op til dansk lovgivning, udover at internet forretningen undertiden tilses af jurister som forstår lovene på området. Det giver dig chance for hjælpende service, såfremt du udsættes for problemer med din ordre.

Yderligere slår vi et slag for at køberen er vaks omkring de mest centrale betingelser der kan have indvirkning på transaktionen, fx hvilken byttepolitik forretningen bruger. I relation til det er det tillige relevant, at man når som helst bibeholder sin ordremail, således man senere kan eftervise sin shopping, uafhængig om man søger efter varer til en pige eller dreng.

Internethandel sker på tablets

Trustpilot bringer dig ret så værdifulde genveje til at dechifrere en række nuværende forbrugeres oplevelser og herved er det at foretrække, at du iagttager e-firmaets vurderinger inden du lægger din bestilling.

Facebook resulterer i tilsvarende ret belejlige metoder til at få indblik i online virksomhedens kundetilfredshed. I øvrigt møder vi faktisk online forhandlere hvor det er muligt at sammensætte en anmeldelse af købsoplevelsen, som ydermere burde drages fordel af til at fornemme hvor tilfredse kunderne er.

Hjemmesiden er finansieret af reklamer. Vi har aftaler med en lang række e-shops idet vi præsenterer virksomhedernes produkter, og indhenter betaling om vores besøgende gennemfører en ordre.

Fakta om produkter og e-butikker opretholdes løbende, men vi giver ingen garanti imod forandringer der er lavet efter at vi senest opdaterede vores oplysninger.