7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]
Vælg en side

En stor portion e-forretninger frembyder nu om stunder en hel del forskellige fragtløsninger. Førstevalget hos mange er nu om stunder pakkeshops, hvor du selv henter de købte produkter når det passer ind i din kalender. Fragtmetoden er jo ualmindeligt bekvem, og tit desuden den billigste løsning til levering.

Du bør tillige tænke over at få varerne bragt til din private bopæl eller til hvor du arbejder. Leveringsmetoden viser sig beklageligvis en kende mere omkostningsfuld, men samtidig super smertefri. Den mest letkøbte leveringsudgave vil dog altid vise sig at være at hente varerne selv, som dog er betinget af at du opholder dig tæt på netbutikkens arbejdslager.

Leveringsdygtigheden er selvfølgelig særdeles aktuel i tilfælde af at vi har behov for pakken fluks, og i det øjemed er det ret klogt at vi dobbelttjekker den anslåede leveringstid for den vedkommende vare.

Masser af internet outlets udlover levering på næste hverdag på masser af varenumre, men som imidlertid er betinget af at ordren laves tidligere end et fast tidspunkt, så at de højst sandsynligt kan nå at få dit nye produkt ordnet forinden personalet har fyraften.

Enkelte butikker på nettet byder på levering uden betaling, men for det meste afkræver det at man aftager for et bestemt beløb. Desuden skal man overveje den mest prisbevidste leveringsmanér, hvilket oftest – om man er i Herning, Smørumnedre eller Skagen – er at få bragt dine produkter til en pakkeshop.

Online shopping vokser fortsat

Det er i dag i høj grad let gængeligt for folk at vurdere prisniveauet hos diverse forretninger på nettet hos Bido og derfor har flertallet af online webshops været tvunget til at mindske priserne på en række af deres produkter – til juniorer, og yderligere også til kvinder og mænd – drastisk, og endda nogle gange byde på portofri fragt.

Derfor kan det stadigvæk vise sig profitabelt at besigtige et par forskellige firmaer på nettet efter tilbud forinden du køber, sådan at du ikke er i tvivl om at modtage den mest attraktive pris.

Vi slår generelt et slag for køb med gængse betalingskort eller mobilbetaling. Som et alternativ kunne du overveje en afbetalingsløsning som fx ViaBill, ifald du gerne vil klare pengene over tid.

Inden nogen shopper i en online butik kunne man egentlig gennemløbe forhandlerens regler, men det er oftest en omfattende opgave.

En nem løsning kunne måske være at undersøge om internet webshoppen er medlem af e-mærke ordningen, som almindeligvis er en angivelse af at online butikken efterlever den officielle danske lovgivning, udover at shoppen ofte kontrolleres af eksperter der har indsigt i lovene på området. Dette er desuden din genvej til support, ifald du skulle få vanskeligheder ved din handel.

Foruden dette er det en hjælp at du er oppe på mærkerne omkring de grundlæggende reglementer gældende for handlen, eksempelvis den returrettighed virksomheden bruger. I den forbindelse er det samtidig essesentielt, at man stadig gemmer ens kvitteringsmail, så man en anden gang vil kunne bekræfte ordren, uden hensyn til om du er dreng eller pige.

Folk handler via internet butikker

Trustpilot tilbyder dig fuldkommen fine muligheder for at studere en stor portion eksisterende konsumenters erfaringer og herved rekommanderer vi, at du gransker online webshoppens omtaler før du placerer din ordre.

Facebook indebærer lige så vel forholdsvis hensigtsmæssige muligheder for at få indsigt i online forretningens kundefokus. Foruden det møder vi mange e-forhandlere som gør det muligt at tilkendegive en kritik af ordreforløbet, hvilket tillige bør bruges til at vurdere hvor tilfredse kunderne er.

Vores hjemmeside er finansieret ved hjælp af reklamer. Vi har samarbejder med en gruppe internet firmaer hvori vi præsenterer deres produkter, og indkasserer kommission for så vidt den besøgende vi sender videre udfører en ordre.