7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]
Vælg en side

Mange online firmaer udlover i dag en lang række forskellige fragtmetoder. En af de mest benyttede er på nuværende tidspunkt at få leveret til et afhentningssted, så du selv har mulighed for at hente varerne præcis når det passer dig. Fragttypen er nemlig usædvanlig nem, samt endda ydermere den prisbilligste fragtløsning.

Fragttiden kan vise sig at være særligt betydningsfuld forudsat man har brug for din ordre inden for få dage, og herved er det relativt vigtigt at man dobbelttjekker det forventede leveringstidspunkt for den respektive vare.

Størstedelen af internet varehuse lover muligheden for dag-til-dag levering på deres primære produkter, som regnes ud fra at ordren køres igennem inden et aftalt klokkeslæt, med det formål at de har mulighed for at nå at få produktet fikset forud for at de lageransatte har fri.

Nogle netshops byder på levering uden beregning, men i mange tilfælde er det så præmissen at man bestiller for et konkret beløb. Som alternativ skulle du gribe den prisbilligste fragtform, hvilket mange gange – uden hensyn til om man er i Randers, Værløse eller Nivå – vil være at få fragtmanden til at levere dine produkter til en pakkeshop.

Se om e-forretningen er e-mærket

Det er efterhånden i høj grad enkelt for købere at finde de bedste priser på forskellige shops på nettet hos www.rockcruise.dk og på grund af dette har mange outlets på nettet ikke kunne lade være med at nedskære prisniveauet på mange af deres produkter – til juniorer, og ligeledes også til herrer og damer – eftertrykkeligt, og endda nogle gange byde på portofri levering.

Det kan imidlertid være indbringende at sammenligne nogle internet varehuse i Danmark efter rabat forinden du køber, sådan at man er usvigeligt sikker på at få fat i den mest betalelige pris.

Man skal ikke desto mindre være så påpasselig, at når en e-forretning afhænder deres produkter til salg for en pris som anses for utrolig gunstig, så er det i nogle tilfælde være et signal om en fup internet forhandler. Køb med kort er imidlertid omfattet af Indsigelsesordningen, hvilket støtter os overfor uærlige netbutikker.

Vi går generelt ind for køb med kort eller mobilbetaling. Som en alternativ mulighed bør du drage fordel af et afdragstilbud som fx ViaBill, såfremt du ønsker at klare prisen senere.

Inden nogen shopper på en online virksomhed bør man til hver en tid kigge på deres regler, det er dog naturligvis ikke super spændende.

Et andet forslag kunne derfor være at granske hvorvidt e-firmaet er e-mærke godkendt, eftersom det kan være et bevis på at internet butikken tilslutter sig de officielle regler, udover at internet firmaet jævnligt ses til af fagmænd som er indført i vedtægterne på området. Det er en rigtig god lejlighed til hjælpende service, såfremt du bliver udsat for besvær som følge af din shopping.

Dertil går vi ind for at kunden er vaks omkring de mest essentielle forhold der influerer på handlen, som fx hvilken bytteret online virksomheden tilbyder. I relation til det er det samtidig essesentielt, at man stadigvæk bibeholder sin faktura, så man til enhver tid kan påvise bestillingen, uden hensyn til om man er på udkig efter produkter til en herre eller dame.

Find ud af hvorvidt online firmaet er tilsluttet e-mærket

Trustpilot tilbyder fuldkommen ærlige chancer for at gennemgå en række nuværende forbrugeres evalueringer og derved foreslåes det, at du gennemgår webshoppens vurderinger forinden du handler.

Facebook fremskaffer også faktisk anstændige metoder til at få en idé om internet firmaets kundefokus. Desuden ses mange shops på nettet hvor du kan meddele en vurdering af deres køb, hvilket tilmed må anvendes til afvejning af kundernes tilfredshed.

Vores hjemmeside er finansieret ved hjælp af annoncer. Vi samarbejder med en lang række netshops og publicerer butikkernes tilbud, og tager imod provision for så vidt de brugere vi sender videre realiserer en ordre.

Orientering omkring tilbud og e-forretninger opretholdes rutinemæssigt, men vi ønsker ikke at tage ansvar for rettelser der muligvis er udført siden vi sidst opdaterede websitets oplysninger.